Kære Gæst – vi holder Påske ferie fra mandag d.14 april til og med mandag d.21 april 2014
således har vi ÅBENT igen tirsdag d,25 april kl.18,00

Mvh. Morten Køster & Louise Borgstrøm

Aok – Byens bedste 2014…..

Vi ville blive utrolige glade & taknemlige for jeres hjælp til at NOMINERE Restaurant No 1 Aarhusgade til AOK’S BYENS BEDSTE 2014.
Følg linket og brug 30 sekunder på at nominere os – Merci

Mvh, Morten Køster & Co

http://www.aok.dk/byliv/hvem-skal-nomineres-til-byens-bedste-2014

No1′s sommergrill “set-up” Vi kommer med den store Grill & forkæler jer i Haven ….

Forret: udvalg af Løg & porre, med friskpillet krabbe ( anrettet på tallerken )

Hovedret: ( som buffet, hvor kokken griller og byder gæsterne )

Trøffel & foie gras burger ( Gastroburger a la street model ) / kylling BBQ bryst & drumsticks / Oksebavette med hvidløg & timian

Hertil div. salater / tilbehør

kartoffel salater med ramsløg etc. / hjerte salat med syltede skalotteløg / Taboulet med nødder & rosiner – koriander

Dessert: ( på buffet )

Tarte tatin med calvados creme & Jordbær tærte med vanilie creme ( danske om sommeren vil )

 

kr.395,- pr. kuvert  / og en kok til kr.395,-pr. time ( plus moms ) / kr.1500- for grill ( inkl. transport )

2014 Konfirmations Buffet kr.275,- pr kuvertCatering, pakket & anrettet
Afhentet på No1 Aarhusgade eller leveret på adressen ( pris afhænger af location )

Kontakt os for mere info & detaljer

Konfirmationsmenu 2014

Dampet og plukket laks med citrus mayonnaise og frisée salat
Håndpillede rejer og bagt knold selleri med god olivenolie
Italiensk fennikelpølse med oliven og små agurker
**
Unghanebryst med urter og sprød panade
Grillkølle med tomat marinade og røget salt
Små nye kartofler vendt med hytteost, koldpresset rapsolie og karse
Bagte rødbeder og rødløg tilsmagt med frisk timian
**
Dansk brie med syltede blommer
Emmentaler med valnøddekerner
Bagte æbler med kanel og mandler serveret med vanilje creme

Alle vore buffet´er kommer pænt anrettet  i engangs emballage .
Levering / afhentning efter aftale.

No 1 fylder fjorten: ‘Nu laver jeg, hvad jeg har lyst til’

No 1 fylder fjorten: ‘Nu laver jeg, hvad jeg har lyst til’

No 1 i Aarhusgade No 1 fylder 1. april 14 år. Og som en vaskeægte vanskelig teenager fejrer restauratør Morten Køster skæringsdatoen med ‘at gøre lige hvad han vil’. Det betyder et nyt menukort, som afspejler alle de retter, han selv har lyst til at spise, når han går ud. Hvis ikke restauratøren selv har lyst til at spise en given ret, når han har fri, ryger retten af kortet.

Hvor No 1 igennem årene har haft mere eller mindre grad af gourmet-niveau i form af råvarekombinationer, nyeste tilberedningsmetoder og et gran af tidens trends, trækker nu Morten Køster – restauratør på 14. år – en streg i sandet og disker op med en menu, der 100 % består af kokkens egne livretter.

“En restaurant og en leder udvikler sig igennem årene, og hvor man som purung starter ud med en ambition om fod under eget bord og tårnhøje ambitioner om at vise verden, hvad man kan, er der efter en årrække noget andet, der trækker, ” siger Morten Køster og fortsætter:

“For mit vedkommende har det betydet, at jeg tit har lyst til at spise ude de samme steder. Jeg bestiller ofte de samme retter. Jeg elsker kvalitet og håndværk, og retter, der bare virker. Nuvel, der må godt være et tvist af dekonstruktion, granulater og halløj, men jeg nyder også virkelig at få en god Côte de Boeuf en hummer Club Sandwich eller en veltilberedt pighvar – måske også mere end overraskelsen ved skaldyr tilberedt på gran eller brændt porre for den sags skyld,” siger Morten Køster.

Derfor tager Morten en periode med ‘teenage-oprør’, hvor samtlige retter på No 1′s menukort blot skal leve op til kriteriet ‘om Morten Køster selv har lyst til at spise retten, når han har fri’.