Kære gæst

Efter 17 år som indehaver af No 1 har jeg valgt at sælge min restaurant til Allan Bærentzen, tidligere køkkenchef på Sokkelund på Frederiksberg med overtagelse 1. marts 2017. Det betyder, at No 1 har åbent for a la carte for sidste gang fredag 24. februar.

No 1 har med konceptet ’hverdagsgastronomi til alle’ trukket fulde huse siden 2000 – og vi er taknemmelige for hver og én af de mange trofaste gæster, der i tidens løb har lagt deres vej forbi os, og som stadig besøger os flittigt. No 1 har efterhånden mange venner af huset, som vi vil savne i det daglige. Uden jer havde vi ikke holdt i så mange år, så tusind tak.

Det er selvfølgelig både med kærlighed og sørgmodighed, at jeg nu giver nøglerne til Århusgade 1 videre, men efter mere end en tredjedel af mit liv på adressen er det tid til forandring.

Mange gode ting vil dog fortsætte, da jeg tager en del af mit dygtige personale med mig i min selskabsforretning No 1 Domus Portus, hvor du fortsat kan få min mad ud af huset, til selskaber, før koncerter, nytårmenu, til sovseskoler og lignende. Kun fantasien sætter grænser. Følg med på www.domusportus.dk, hvis du vil se, hvad vi laver fremover i lokalerne i Østbanegade 103…

Fremtiden vil også byde på et par kogebøger fra min hånd og også lidt convenience mad. Og hvis du ellers har lyst til at følge med mig på min rejse ud i verden, så følg mig og mit crew på Facebook her og der og Instagram her og der (og allevegne).

Vi ses derude!

Happy cooking,
Morten Køster

n1129990803_6969_9180

 

 

Skriv et svar