Om No1

Restaurant køkken holder åbent Mandag til lørdag fra kl.17.30-22.00

No1_IMG_0036

Århusgade No1 – Dk-2100 København Ø
telefon +45 3526 4201

Restaurant køkken holder åbent Mandag til lørdag fra kl.17.30-22.00
Mandag til lørdag åbent i cafeen til frokost fra kl.12.00-15.00

Le Cafe åbent mandag til fredag kl.07,30 – kl.18,00
Lørdag kl.10,00 til kl.18,00
Søndag kl.10,00 til kl.116,00

Åbent for “Magelig menu version II”
mandag & Tirsdag med booking kl.17,30 – kl.19,30
( med start d.31/10-2016 )

Restaurant lukket søndag
Le Cafe holder dog ÅBENT søndag fra kl.10-16

mailto: [email protected]

Allergi venligt Køkken – vi byder velkommen med Speltbrød eller glutenfri brød
samt andre laktosefri menu´er, ring og bestil min. dagen før og
No1 tilbyder at sammensætte komplet allergi imødekommende menu.
Venligst spørg din tjener omkring “Allergener” der oplyses om samtlige forbehold & indhold.

Spis og støt_Vi er en del af

http://www.findsmiley.dk/570156

Moulles frittes a la No1 by Morten Køster http://vimeo.com/82035705

Se film fra Aftenshowet DR. http://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet/aftenshowet-339#!/00:31 

Se film “bag kulissen på No1″

Se film fra Artikel i Berlingske tidende http://www.b.dk/mad/tv-samtalekoekkenet-med-morten-bech-koester

Se film fra Morten Køster´s samarbejde med Carlsberg / Leffe Belgisk Øl

Se film fra No1 “en aften med Leffe”

Se film fra Fernisering af Jens Marott fotokunst november 2012

Se film fra Morten Køster´s samarbejde med Knorr/Unilever Danmar
k


Morten Bech Køster CV
– Skribent “Mad & venner” magasin
– Konsulent for Unilever fødevareprodukter

– Skribent Ekstra bladets søndags klumme om råvare i sæson
– Skribent på “Go traveling” rejsemagasin
– Konsulent for Carlsberg Leffe Øl
-Produktudvikler for MENUA/S i samarbejde med designer Christian Bjørn “Steam Tower” Vinder af Formland Designpris 2010 København
– Restauratør på Bistrot Bobo på Østerbro, København.
– Restauratør på No 1 Aarhusgade på Østerbro, København.
– Køkkenchef på Skovshoved Hotel i Charlottenlund, København.
– Køkkenchef på Skovriderkroen i Charlottenlund, København.
– Køkkenchef på Brasserie Le Saint Jacques på Østerbro, København.
– Køkkenchef på restaurant Brøchner i København.
– Chef de Parti på restaurant Kong Hans i København. (1 stjerne i Michelin-guiden)
– Chef de Parti på restaurant Bruneau i Bruxelles. (3 stjerner i Michelin-guiden)
– Souschef på restaurant Les Delices de la Mer i Bruxelles. (19 point i Gault Millau guiden)
– Chef de Parti på restaurant Le Truffe Noire i Bruxelles. (1 stjerne i Michelin-guiden)
– Køkkenchef hos den Danske Ambassadør Ole Bierring i Bruxelles.
I denne tid har undertegnede yderligere haft fast weekendvagt på Restaurant Le Caille palais royale i Bruxelles. (2 stjerner i Michelin-guiden)
– Chef de Parti på restaurant Krog’s i København.
– Chef de Parti på et lille Danskejet Chalet i De Franske alper.
– Udlært fra restaurant Den Gule Cottage i Klampenborg, København.

Mere end 14 år i Århusgade ….

Morten Bech Køster har i mere end fjorten år haft No 1 Aarhusgade. I alle årene har køkkenet båret præg af, at Morten Bech Køster er uddannet indenfor det klassiske, franske køkken på Michelin stjerne niveau! (se i øvrigt C.V.).
Tiderne er dog skiftet siden dengang, og i takt med at madmoden naturligt ændres, er No1´s køkken fulgt med Køkkenchef Morten Bech Køster kreerer nu moderne fransk mad med dybe rødder i den traditionelle franske kokkeskole, men med plads til ´leg` i form af mere moderne indslag anno 2014.
Det vigtigste ved arbejdet med mad og vin forbliver trods modeluner dog evigt uændret:
Den gode smag må og skal være omdrejningspunktet!

Mere end 10 år i Østbanegade ….

Kvalitets selskaber med Morten Køster & Co,
Vi tilbyder at danne de perfekte “rammer” om jeres Bryllup – Fødselsdag – Jubilæum – Reception ….eller bare den store FEST !!
Hold Deres næste fest i No 1 Domus Portus Selskabslokaler i Østbanegade Dk-2100 Kbh. Ø
( www.domusportus.dk )

Vores Administration & Booking afdeling har åbent dagligt mandag til fredag fra kl.10.00 – kl.16.00
venligst benyt tlf.nr. 35264201 eller Email os på [email protected]

Kontakt os for en uforpligtende fremvisning af vore lokaler i No 1 Domus Portus, Østbanegade 103.

No 1 Domus Portus selskabslokaler har ligget på mezzaninen siden april 2002, hvor vi kan forkæle fra 50 til 120 personer, idet størrelsen af lokalet kan varieres. Køkkenenet er en direkte afstikker af Restaurant No 1 Aarhusgade, kendt for sit klassiske køkken, men dog tidssvarende Skandinavisk madstil.

Køkkenhotel.dk

Snickers No1 2006  by Morten Køster

Snickers No1

Peanut parfait

5 blommer

125 sukker

125 mørk choko

8 dl piskefløde

150 peanuts butter

60 g hakket peanuts

 

Æg + sukker piskes til det ikke ”knaser mere” på røremaskinen, Smelt derefter chokolade & peanutbutter i en skål over et vandbad. Blandes med ”ægge/sukker” cremen ved at vendes det sammen med en dejskraber, tilsæt derefter den Let piskede fløde og kom det en portions skåle eller en plasticform – fryses til dagen efter !

 

 

Air rate chocolate

500 g choko smeltet

65 g olie soja

 

Smelt chokoladen til max 50 grader, tilsæt sojaolien – og afkøl den til 33 grader – hældes på sifon flaske tilsæt 2 x gas – sprøjtes – fryses !!

Har du en vacumpak maskine kan du sprøjte massen i poser og suge luften ud – ved at stoppe processen inden posen forsegles !! ellers sprøjtes chokomassen på bage papir og fryses hårdt natten over i dybfryser.

Peanuts sne

80 g malto

40 g peanuts olie

60 g nødder
det hele blendes på foodprocessor til det ligner ”sne” opbevares fuldstændig tørt og lufttæt.

salt karamel

1 dåse kondenseret mælk fra Nestlée koges ( selve dåsen skal blot stilles – uåbnet i en gryde med vand ) og koges 4 timer, tjek at der er vand på hele tiden…..
efter 4 timer åbnes dåsen og den varme karamel røres straks med fint salt efter smag, og kommes på sprøjtepose – afkøles før brug !!

Marengs:
4 æggehvider
50 g sukker
knivspids salt
1 stang vanilie
æggehvider + sukker & salt samt indholdet af en vaniliestang skrabet ud med en kniv piskes til en let skum – 200 gram sukker koges til 130* med 1 dl. Vand, tilsættes i en tynd stråle i de piske æggehvider og pisk på fuld kraft 2 min. – skru derefter ned og lad den røre langsomt indtil den er kølet af, kommes i sprøjtepose klar til anretning.